Mamma

Det var en krafftig magkatarr som mamma har råkat ut för. Så nu har hon fått dropp och medecin så nu kommer hon må bättre:)

30 december

När jag har duschat så upptäcker jag att pappa har ringt mig 4 gånger sen att Amandas pappa har ringt mig en gång. Då så ringer jag pappa och frågar vad det är de vill. Då berättar han att de är inne på akuten med mamma:/ Det är något med hennes mage hon mår inge vidare. Hon har mått illa nu i två dagar. Får se sen hur hon mår. Blir väll inte riktigt som vi har planerat på nyårsafton. Men men bara du mår bra mamma.

Puss hej leverpastej

27 december

Idag vare en jobbig dag. vi hade cup idag men det gick ju skit om vanligt. vi förlorade tamefan alla matcher och så fick jag gult kort. jag gjorde visst en glidtackling. men jag förstår inte glidtackar man när man är uppe i luften? hmm det tål att tänkas på. för jag låg fan inte på golvet och tackla den personen. haha.


24-26 december

Nu har jag varit lite ifrån bloggen. Eller har varit ifrån datorn. Har inte varit inne på msn eller bdb eller någe. Men jag tror fan jag skiter i msn snart. Ingen som pratar med mig ändå. haha det är bara bra att jag börjar vara ifrån datorn så jag inte är beroende av den hela tiden.

Det var en rolig julafton. Hände mycket det var ju bara skit pinsamt att spela teater i kyrkan. haha Sen blev det mycket roligt hos alla vi var hos. Det bästa var nog att Amanda var med på allt förutom hemma hos oss när hon var hos Linuns. men jag kom ju dit sen så det var kul.
Orkar inte skriva allt jag fick tror inte jag glädjer många med det precis.

Imorn blire cup ifrån 2 till 9 ungefär;D första matchen möter vi Persson (Igelfors) de kommer få stryk;D haha.



Min katt tycker om julklappar:)

Aja puss hej leverpastej<3

24 december

Igår så blev det att slå in alla julklappar och klä granen. Tyvärr har vi en plast gran iår, och den är vit. Aja mamma har bestämt sig. Det hände inte så jätte mycket mer igår. avslöja tyvärr amandas present. fan vad besviken jagblev på mig själv. aja det kan vara sånt som händer när man är välldigt trött och inte tänker sig för.

Ojoj nu sitter jag och kollar på det sista på papprena. Jag ska ju iväg och vara med på teater nu och det kommer bli pinsamt för det är välldigt många som kommer komma. haha

Just det:D GOD JUL allaihop:) hoppas ni får en riktig bra dag det kommer jag att ha:D

hej hå tomten går på tå<3

22 december

Två dagar kvar till julafton. Har väll börjat kännas lite som jul bara för att Amandas familj har tagit in granen och klät den och laggt paketen under. annars känns det inte som jul tyvärr. Jag vill ha snö å jul afton. Annars känns det inte något specielt.

Idag så var jag i stan och skulle laga min tandställning och letade efter en julklapp till morfar leta efer en speciel bok men den fanns inte på två affärer sen kolla jag här i finspång men nejnej här fanns den inte heller. Men men. Får hitta på något annat. Nu kollar jag och Amanda på brudens far det är typ i slutet sen skulle vi kola på petsson och findus;D hahaha. Ja ja det är inte lätt.

Jul afton blir att tillbringa med istort sätt alla men brukar vara med. Först blire kyrkan jag ska vara med på en teater. Sen följer Amanda med till farmor och farfar och firar jul. Efter det innan Kalle Anka åker hon hem till sig och jag åker hem till mgi för att mormor och morfar ska komma och hälsa på. Men dom stannar inte så jätte länge så då blir jag utskjutsad till Linus. Det är Amandas kusin. Så då ska jag tillbringa julaftons kvällen med min underbara flickvän. Sen ska vi sova hos någon av hos. Och dagen efter blir det julbord med min släckt på mammas sida hos mormor och morfar. Det blir trevligt tervligt:)

Pusshej leverpastej<3




20 december

Igår så fick man gå upp tidigt och ge sig av till Amandas jul avslutning. Där filma jag in när hon och Emma sjöng:)
Den dagen blev inte så jätte mycket mer att göra hämta ut pengar som jag hade fått av räddningstjänsten sen jag var offer på övningar. Jag åkte runt i bil i 1 timme med. asså jag övnings körde. Var på viberga och åt med min familj bara för att pappa skulle göra det.

När jag kom hem till Amanda igen sen hände det inte så mkt. Fick damp på Amandas katt som höll på att vara as jobbig, bet mig bl.a. Då så ringer Kalle och Marie och jag ger mig av och vi åker omkring ett bra tag för Kalle fick körkortet den 18:e, grattis till honom. Jag var ett tag med dom men vid 6 så hämta vi Amanda vid jobbet och sen skjutsa Kalle oss hem till Amanda.

På kvällen så gick Amanda till lokalen där hennes vänner. Och medans det så gjorde jagi nte så mkt kollade på götakanal 2 med Amandas film och blev bjuden på bacardi och cola av Peter:D

Aja idag blire nog inte så mkt som händer Amanda jobbar och jag sitter och kollar på batman 1;D hahaha inte så mkt liv jag har just nu. Eller jag pratar ju med Helny nu så lite roligt äre. Senare sen så ska man väll åka hem till mig där blire att slå in lite julklappar alla är typ hemma men det är det att dom inte är inslagna.

Pusshej leverpsatej;D



Ny film

Laggt ut en ny film nu:) Den här gången sjunger Amanda och Emma på deras skolavslutning.


18 december

Jahop. Nu har Helny tjatat på mig att uppdatera här.

Idag så vare skol avslutning i hörsalen. Det var rätt så kul det ända man vill se är filmen som Fredrik på mitt program jämt gör. Sen precis innan jag skulle dra så kommer lärarna in med Mulle i spetsen som lucia. Haha ja det var lite roligt. Aja jag gick lite tidigare så jag hann med 10:45 bussen.

Jag cykla sedan till farmor och farfar för att hälsa på lite fick mat där. Fick smaka på sylta. Det smaka inget specielt bara konstig koncistens. haha. Fick skjuts av farfar med. Jag skulle hämta ett paket, min brors julklapp. hehe.

När jag kommit hem till Amanda igen så kommer Amanda vid 2 och har jätte ont i bröst korgen men det var bara för att hon inte hade ätit ordenkligt. Så efter lite mat så blev allt bra och hon blev glad och dryg som vanligt. hahaha

Nu sitter jag här och torrar och Amanda syr en kläning som Idas kompis ska ha på en uppvisning.

Aja tack hej leverpastej



To You a will allways serve

Åre videon:D



Bättre sent än aldrig. lite lång blev det men men det var ju as kul så det har sina förklaringar.

10 December --------- Min födelsedag:)

Jahop nu var man 18 år. Fan det känns inget specielt *sur* haha. I morse fick jag en tröja, 500 kronor, strumpor, Band of Brothers DVD Boxen, en tavla på mig och Amanda, en liten mini bil av Amanda bara för att jag inte skulle få en riktigt.

Idag blire annars att Amandas familj, farmor och farfar, mormor och morfar kommer runt 18:00. Det blir trevligt:D


6 December

Hade prov i fredags;) gick väll ganska bra. Mitt bord förvånandsvärt bra för. Det var trevligt.

Efter skolan så åkte jag med tonår och bada i örebro. det var rätt så roligt. lite segt gick och var hungrig hela tiden. men men vad ska man göra.

Idag lördag vakna vi upp klockan 9 och skulle åka och riva lite i mammas lokal. Men mitt i så skulle jag och sälja kakor och shit på maxes julmarknad. Men jag skulle aldrig åkt dit då blev jag med lurad att spela josef på julafton i kyrkan. Haha ja vi får se om det blir något med det. haha.

Annars idag så har jag varit med amanda. Jag hör hur alla bara skriker "VA" haha.

Pusshej leverpastej

Brandkläder

Fick bilderna idag ifrån när Karin var på min praktik;D haha fy fan vilka fula bilder det blev;D



4 December

Idag var det lite små segt på praktiken. vi badade inte för vi skulle hämta stolar och bord istället. När vi stog uppe på grosvad så träffa jag Snuffs (Amanda). Sen när vi kom till brandstationen så flytta vi på alla brandbilar sen ställde vi upp en scen och stolar och bord. Ajust det jag har inte sagt varför vi gjorde så det var för att de skulle ha ett jul bord idag. Jag blev bjuden men jag kände att jag msåte plugga. Men det blev inte så mycket pluggande. haha och idag kom en lärare och det var lite pinsamt. Hon skulle ta kort hela tiden på mig när jag stog i brandkläder vid en brandbil. Det ska hon vist sätta upp någonstans. shit asså.

När jag kom hem så drog Amanda och jag till Viberga och köpte godis namnamn, hehe. Sen så tjaffas vi om villken film vi skulle kolla på det blev inte den jag ville se *sur* haha.

Men nu sitter jag hemma hos mig och ska snaaaaaaaaaaart plugga lite till. Just precis nu så kollar jag på SOS Gute. Världens bästa serie:D:D:D:D

Imorn blire att åka och bada. Hoppas Amanda kommer med, jag får hoppas på det.

Puss hej leverpastej

Vill inte

Fan jag vill inte längre. Jag vill inte in i lumpen. ibland så tänker jag fna vad fränt det skulle vara men när jag har tänkt en lång stund så tänker jag på vad jag kan förlora jag vill inte riskera det. Jag vill ha ett brev hem i postlådan som det står att jag inte har blivit antagen. SNÄLLA!!!

3 December

Jahopp nu har jag börjat med blogg. har inte så mycket annat att göra.

Idag så var jag först i skolan och torrade på malin lektion fick inte så jätte mycket gjort. men men sånt är livet. När jag kom hem så cykla jag först hem och sen efter ett tag cykla jag tbx till Amanda. Där så pluggade Amanda medans jag skulel ha pluggat men jag somna på sängen(a) det är inte lätt när man är trött. haha aja nu så sitter jag här hos Amanda helt ensam inte en ända som är här. haha men amanda kommer nog snart. men Anna, Natha, Malin och Helny är ju inne på msn så dom får roa mig. haha

Imorn blire att gå upp tidigt. men men det är roligt att vara på praktiken. iaf istort sätt jämt. ibland kan man bara gå runt och inte ha något att göra. imorn kommer Karin, min lärare så då får man väll gå runt och visa runt lite.

Nae nu ska jag lägga av för idag;D Puss hej leverpastej

Min nya frisyr;D P.s. här är min nya frisyr

RSS 2.0