22 december

Två dagar kvar till julafton. Har väll börjat kännas lite som jul bara för att Amandas familj har tagit in granen och klät den och laggt paketen under. annars känns det inte som jul tyvärr. Jag vill ha snö å jul afton. Annars känns det inte något specielt.

Idag så var jag i stan och skulle laga min tandställning och letade efter en julklapp till morfar leta efer en speciel bok men den fanns inte på två affärer sen kolla jag här i finspång men nejnej här fanns den inte heller. Men men. Får hitta på något annat. Nu kollar jag och Amanda på brudens far det är typ i slutet sen skulle vi kola på petsson och findus;D hahaha. Ja ja det är inte lätt.

Jul afton blir att tillbringa med istort sätt alla men brukar vara med. Först blire kyrkan jag ska vara med på en teater. Sen följer Amanda med till farmor och farfar och firar jul. Efter det innan Kalle Anka åker hon hem till sig och jag åker hem till mgi för att mormor och morfar ska komma och hälsa på. Men dom stannar inte så jätte länge så då blir jag utskjutsad till Linus. Det är Amandas kusin. Så då ska jag tillbringa julaftons kvällen med min underbara flickvän. Sen ska vi sova hos någon av hos. Och dagen efter blir det julbord med min släckt på mammas sida hos mormor och morfar. Det blir trevligt tervligt:)

Pusshej leverpastej<3




Klottra
Postat av: Helny

Ojdå, snacka om att ha fullt upp ;)

2008-12-22 @ 21:56:10
URL: http://malmborg.webblogg.se/
Postat av: sofia

vilken fin bild :)

2008-12-23 @ 20:45:47
URL: http://zchnullmundsheting.blogg.se/
Postat av: Tobias Andersson

jo Helny det blir väldigt stressigt;D



Tack Sofia:D

2008-12-24 @ 07:43:49
URL: http://anderszon.blogg.se/
Postat av: Elin

blommorna e så fina :), o du e duktig på att fota ;P

2008-12-25 @ 19:04:33
URL: http://absolutelyelin.blogg.se/
Postat av: Emma

Dem roserna var så fina :') tänka sig, att du tog kort på just dem rosorna :)

2008-12-29 @ 23:28:09
URL: http://absolutelyemma.blogg.se/

Skriv ner det här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0