If I Can Turn Back Time

Sjukt skönt det skulle vara att få vara den 10 åriga pojken som lekte i sandlådan igen. Han som inte behövde bry sig om jobb och annat krångligt skit. Det jobbiga som man hade då var bara vem man skulle vara med på eftermiddagen efter skolan. När en kärlek börja med att man fråga chans via kompisar eller lapp. Och som bara var kramar och att man var med varan. Saknar ibland den tiden sjukt mycket när man bodde i ljusfall och man kunde göra vad som hellst där ute. Skolan var ju as skön att man bodde nära skogen så man inte behövde vara på någon betong platta som man måste här i Finspång;)

Ändå så är det skönt att få växa upp. Man får flytta hemifrån och allt möjligt. Man får ta egna ansvar och göra vad man själv vill. Längtar efter att få sitta och leka i snadlådan med mina barn sen. För jag tror aldrig att barnet kommer ur än riktigt.


Idag har det inte hänt så mkt. Har varit duktig och tvättat:) Sen har jag inte gjort så mkt satt i soffan och kolla på tv och inget hände INGET! Men så fort jag slog på NHL så gick mobilen och msn varmt då skrev alla på en gång. Enbart för att jag skulle spela tror jag. Men iaf sen så åktej ag till jobebt och där fick vi sittao ch lyssna på lite saker osm vi skulle ändra på jobbet. Sen var det dags att jobba då satt jag i min gammla maskin som är dö tråkig nu:P För det tar sådan tid innan bitarna är klara så jag fick städa lite med trucken runt om maskinen. körde bort all pall:)

Nae nu är Lisa trött på att jag har börjar blogga lite för hon är jätte trött och vill först läsa det här sen sova:) Jag älskar dig Lisa något enormt du är den underbaraste personen jag har mött och du bryr dig om mig och ger mig komplimanger och det har gjort mig otroligt stark och fått bättre självförtroende. Du är min ängel<3


Kramen damen

I Am Unstoppable

Igår var jag inne istan och prata med tre för jag ville ju ha min mobil. eller ja. jag vill ha en mobil som jag kan ha på jobbet utan att tråka ihjäl mig. Men visst får betala 250 kronor för att dom inte kollade mobilen första gången.

Mer igår hände det inte för jag jobbade på mina 8 timmar. De på jobbet tycker jag jobbar för fort så inte våran KIK höjs. KIK är typ så många bitar som vi ska göra på 1 timme. Det är som ett mål. Och jag gör över det ibland och då menar dom att kontorsråtterna ska höja det till det målet jag komer upp till. Men det har ju helt och hållet på hur pensonen är och vilket humör man är på. Dom blir iaf stressade av att se att jag jobbar så snabbt;)

Sen efter jobbet så åkte jag hem till Lisa. Det börjar blir sjukt kallt ute nu för tiden. Nu åker rattmuffen på. Så för att hålla värmen så sprang jag ifrån parkeringen till Lisa. Sen åt jag macka där sen var det bara krasha ner i sängen;)




Går dagens jobb kommentar:
Vi sitter och pratar lite om fotboll och så att man hellre sitter i soffan med en öl och kollar på. Det är den bästa fotbollspelaren enligt mina jobbar kompisar. Då så säger peppe:

Jag slog på tv:n en gång och skulle kolla på tennis men så stog det 15-0 till en efter bara några minuter så jag stängde av.



Det var går dagen det. Nu sitter jag här oc hska börja spela lite NHL hade kjag tänkt mig var nyss och handla och det är inte bra att handla när man är hungrig:P Så ska göra mat snart med både till att äta och ha med till jobebt men jag har lååång tid kvar. Det värsta är att det brukar gå snabbt när man har roligt har jag hört;) Nae nu åker puckarna in i mål !


Kramen damen!

I was made for loving you baby<3

Idag vakna jag upp av att alarmet skrek vid 9. Jag tänkte att jag inte kunde sova bort hela förmiddagen så ställde klockan så dags. Skönt att få något gjort täntke jag som slängde mig i soffan starta NHL11 och börja spela. Sen insåg jag att jag skulle träffa Lillhova snart och äta kina mat med henne:)

Det var jätte gott och blev väldigt mätt innan jobbet det var perfekt. På jobbet satt jag vid Tos4:an som kommer bli den maskinen som jag kommer sitta i senare sen.



Här kommer lite sköna saker som har hänt på jobbet och som sagts:)

Septko (ifrån bosnien): Jag skulle rösta på socialdemokraterna men råkade rösta på sverigedemokraterna

Peppe: Tobias fick du inte följa med pappa på jakten?
Sepkto: Du ska ju gå hund åt honom. Det gjorde jag.
Trötter: Vad jaga ni då, Kamel?

Sen finns det en som har jobbat där som har bytt sin växel låda på sidan av vägen på väg till jobbet;) haha kävligt svårt att tro på;)


Med allt detta ville jag bara säga att det är en bra stäming på jobbet;)


När jag kom hem ifrån jobbet så hade min Fru lagat mat åt mig!:D Så underbar hon är:) Nu har hon somnat i sängen och jag försöker hitta på något att äta för jag är hungrig igen:O  hmm:/

Men men kramen damen:)


Det är sen för en söndag kväll

Helgen har varit mkt spännande:)

I fredags på jobbet hade jag taggat hela tiden för att få se på Buried på bio med min Lisa. Vi var lite små sena så Lisa sprang in med min plånbok och skulle betala och sne skulel hon komma upp så vi kunde betala parkerings biljetten. Då kommer hon och bror som skulle vara i stan och säger att bussen som skulle ta med filmen till norrköping hade krockat. jag blev nästan sur på dom för jag trodde dom skojjade med mig. men nae det gjorde dom inte. Så då blev hela min kväll förstörd och jag blev lite sur(a)

På lördagen så tänkte vi att nu ska vi se på dne där jävla filmen så vad gjorde vi på dagen. hmm måste tänka lite... Just det jag tog med mig min rc bil till lisa och den körde vi lite på nyhems grusfotbollsplan. Sjukt kul eftersom jag fick igång dne för fösta gången i min lägenhet först. HAHAHA vad det rök:D men iaf det var sjukt kul går som fan;D Barnen kolla på med stor avun. Sen gick vi ut i skogen och gick och fotade och gick och njöt av det vackra vädret:) Sen blev det bio som var en stor besvikelse tyvärr. Hela filmen fick man se han i lådan inte en enda scen jo föresten när han kollade på en annan video på hans mobil. det var det ända...

Söndagen blev inte som planerad. Jag skulle börja jobba 6 men vakna 8 och då kände jag mig inte direkt sugen sen var magen inte så bra heller. Så jag somna om och vaknade 12. Behövde nog sova lite mera än vad jag gjorde. Sen klockan 15 så hade jag simskola och efter det träffade jag Lisa för vi behövde prata ut lite om olika saker men allt blev bra tillslut:)



Nu sitter jag här eller jag ligger på min soffa och ska snart in till sängen tror jag och sättap å en film:) Jag börjar ju inte förens 13:45 imorn så kan sova länge:D eller inte så länge för jag ska äta pizza med Lillhova imorn:D Ska bli trevligt:) Sen ska jag sitta vid den maskinen som jag ska byta till. När jag byter helt till den ska jag gå på 3 skifft som menas med att jag jobbar fm, em och natt. Ska blir intressant och se om natt blir jobbigt finns nog inte så många att smsa med bara;)



Du är en underbar person Lisa<3 Jag är så otroligt glad att jag har dig och att du vill ha mig. Blir varm varje gång jag tänker på dig. Och älskar att få somna in när jag håller om dig. När du inte ligger brevid mig i min stora säng är det så fruktansvärt tomt. Du tar med hela min själ när du går, kvar står bara kroppen.




Kramen damen!



Jag vill bli brandman! NUUU!!!


RSS 2.0