Why Care?

Vi har pratat om saker att vi inte ska göra som den andra inte vill vara med. Men hur skulle du känna om jag gjorde så där? Jag kan göra det med då? Helt okej alltså?


In Bed

Ligger i sängen klockan är 0:20 och ska upp 5:00. Inte lång sömn denna natt blir jobbigt på jobbet imorn skönt att det är möte och bara 6 timmar imorn!

Vi var nyss hos Sara o Martin och kollade på en film som hette något, men den var helt okej:) sen satt vi och prata om allt möjligt!:)

Nae nu ska jag sova men först hångla loss med Lisa! :D

Over And Out!

<3


On My Way

Så ja!!! Vad underbart!

Igår underpasset så skulle mamma visa hur man skulle slå bodyribs och när jag kom fram tyckte hon att jag var smalare. Sen stod hon i dörren till omklädningsrummet när jag var tvungen att ta av tröjan som kylde ner mig ordenkligt så frågade hon om jag gått ner i vikt.

Åker då hem och ställer mig på vågen! Går åt rätt håll igen. Gick ju ner 3 kg innan julen gick upp ett kilo underjul sen nu är den kilon borta! Bara köra nu på samma bana.

Over And Out!

<3


Word Hurts

Att ifrån en massa folk höra att man är jätte bra räcker inte när två säger att man är dålig och då rasar allt självförtroende...


Pub Häng

Hänger på olearys! :) lärt mig bowla som proffsen! Vill bowla snart igen! :D


Snäll Pojkvän

Nu är man en snäll pojkvän och gör matlåda till sin flicka som ska på utbildning imorn:)

Kärlek till dig Lisa Svensson! <3


Why Care?

Trött på att man alltid ska bry sig om när folk hånar än. Speciellt folk man träffar ofta. Var "roligt" i början men nu senaste har det varit något fruktansvärt mkt och det är helt enkelt för mkt. Jag är en person som tar åt mig efter allt skit man fått tidigare i sitt liv och det är inget jag bara kan ändra på min personlighet bara så där. Hmm hoppas att det slutar snart...


Fucking assss ....

Färjestad förlora. Med andra ord antingen komma försent imorn eller gömma mig tills Nestor gått hem! Blir det sist nämda...

Gjorde en fin bild till honom och satte upp på tavlan!

Over And Out


Kom Igen Färjestad!

Sitter på jobbet och lyssnar på radion där Färjestad möter MODO. Det går skit står nu 0-2... Hoppas fan dom vinner.

Nå vad har hänt idag då?
Jo dagen börja med att Lisa kom hem imellan sina jobb och vi åt frukost tsm. Sen la jag mig i sängen igen för film och sova lite.

Blev åka och hälsa på farmor o farfar + pyret innan jag hämtade Lisa för att åka och äta. Blev viberga buffén. Väldigt gott!:)

Ikväll så kommer Sara o Martin till oss. Innan jag har slutat till och med så Lisa får vara ensam värd tills jag kommer hem. Blir nog inget Cod idag iaf:)

Fredag imorn! :D

Over And Out

<3


Back To Work

Började dagen att vara sur. Kändes ju jätte bra. Somnade sent och ville bara sova. Vaknade en timme innan det var dags att gå till jobbet. Mindre bra!

Jobbade på jobbet sen vid 19:30 så åkte jag till Medley för att jag ska hålla i BodyCombat! Lisa får ju inte träna för mig, hon har ont i sitt knä.

Nu är man tbx till jobbet för man ska jobba till 22. Var verkligen sugen på att få på mig de härliga arbetskläderna när man var ny duschad! Hmm eller?

Aja sen hem blir väll spela med grabbarna och äta lite:)

Over And Out!

<3


RSS 2.0