31 januari

Hallå hallå. Nu har Anton klagat lite på att jag inte har skrivit på ett tag(a) aja sånt som händer.

Igår så va jag först i skolan då la vi in alla filmer på datorn ifrån stockholms resan våran grupp har haft. Vi gör en film om hedersrelateratvåld. Det kommer nog bli bra det.

Senare sen på kvällen så åkte jag runt med kalle igenom hela finspång. Stanna några gånger på centrum för att kolla in alla fulla personer och prata lite med folk. Det var ju skolfest på Nice. Men men, lite full blev jag allt för jag drack upp Maries vodka(a) men hon behövde inget mer hon var redan as full. Senare sen när kalle och jag hade åkt så fick vi hämta Malin, Amanda, Lina. Malin var as packad så hon var as flumm. Så åker vi till en kompis till dom och hämtar deras cyklar och cyklar där ifrån. Tur att inte Malin cykla för hon var jätte full. Så jag fick skjussa Malin och så satt och och skrek att hon mådde bra och att hon skulle åka skidor vid halv 7 på morgonen.




Stockholm:) Tycker om den här bilden:)


20 januari

Idag har jag varit på 80 min körlektion. Det gick rätt så bra glömde blinka en gång(a) haha menmen. Sen så fick jag skjuss av momor för jag ksulle hämta ut lite pengar sen åka med en Semla åt moder. För hon fyllde år idag och ja hon var sugen på en semla i söndags så då skulle jag överaska henne lite:)

jahopp sen har man jagat på GPS och sen har man kollat upp lite var vi ska och shit. För imorn ska vi åka upp till stockholm. Men jag hoppas bara vi får en bil till det. Orka åka buss jag hatar åka buss... aja man kan ju inte göra något åt det om vi inte har någon bil. haha.

Ja imorn som jag skrev ska vi åka upp till Stockholm. Vi ska intervjua en person och filma en demonstration om hedersrelaterat våld. Vi har ett projekt i skolan som man ska göra sådana filmer. Skolan betalar bensinen/biljetterna. Så najs;D haha
Före allt ska jag ta ett besök hos tandläkaren(a) Ops har haft sönder tandställningen. Det är ett fäste som har lossnat. Sen så har jag bitit sönder ringen som sitter runt en tand fråga mig nite hur jag kan ha gjort det har bara gjort det;D haha.

Idag fyller mamma år med som jag har skrivit. 41 fyller hon. Det är väll inget specielt som ska hända idag. När mamma har kommit hem så ska vi äta semlor det blir mumsigt. Sen åker jag & Amanda till Amanda<3

18 januari

Ja vad ska vi skriva det hari nte skrivit så mycket på senaste tiden. men men så äre.

Inatt sov jag rätt så dåligt och sen på morgonen så var Amanda jätte dryg och höll på så jag inte fick sova. Så nu sitter man här och är lite små trött och har tråkigt. För Amadna är ute och övningskör och då går jag ut med en varning att håll er hemma;D haha nej då det går nog bra. Idag vet jag inte mer vad osm kommer hända tror vi kommer åka ner till Amandas stuga typ i 2 sek. Lämna en byrå b.la.

Aja Amanda kommer nog vilken sekund som hellst så hejsvejs;D


12 Januari

Ohh vill ha sommar nu Så jävla skönt att ligga i solen i bara shorts och bara glassa eller vara ute med båten och bara ta det lugnt. Längtar till man bara behöver ha på sig shorts och t-shirt och sen äre bara gå ut om man vill.

Pusshej leverpastej<3 eller Hej hopp gummi snopp;D

8-10 Januari

Nu har det hänt mycket på en tid. Fast inte här. Jag är ju inte så jätte mycket inne på datorn överhuvetaget. har upptäckt att det finns mycket roligare saker. Men nu när Amanda sover så kan man passa på.

I torsdags så blev det mycket bil åka på praktiken. Jag och Erika åkte till Spiromec i Linköping. När vi kom hem igen sen så åkte jag med Ludde till Hällestad med 331 (hällestads deltids brandbil) sen hem igen.

Igår fredag så hände det inte så jätte mycket på dagen. Vi bara gick omkring och snacka skit tväta 3 st bilar och sen så skulle vi ha spining på fysen som jag har missat de andra fredagarna jag har varit där. Men nu skulle jag inte missa det. Men vid 13:45 så pep det till i sökarna på brandmänen och ut i högtalarna så sa rösten "litet larm" så det var bara klä på sig ställa sig vid brandbilen och vänta på Kåre som var styrkeledare. För det är inte jämt jag får följa med utan jag måste fråga om jag får. Och det fick jag. Det var en kranbil ifrån vattenfall som hade ramlat ner över spåret bakom Curtan. För de som inte har läst i tidningen så hade han varit uppe i korgen och inspkterat gatulysningen men sen när han körde vidare när han stog i korgen så sluta bromsarna funka så han tröck på nödsänkning och hoppade ur. I tidningen står det att han hoppa upptill 4-5 m ner i backen men det är inte sant. Armen på kranen var istort sätt helt nere. Han hoppa ner ifrån mindre än 2 m iaf. Sen på bergningsbilen och det tog ett jävla tag för dom att få upp bilen. Dom klanta sig lite, ställde bilarna lite tokigt.  Men men det är ju inte lätt det jag sak ju inte komma och säga att jag är värsta experten på sånt nu. Men man hade ju lite teorier för att få upp bilen. Den lilla bergningsbilen som ni ser närmast den skrapa upp vägen en halv meter. För den stora bergningsbilen stog och höll emot bilen så den lilla drog för jäves.


Sen på kvällen så kom min familj till Amanda. Det var trevligt. Åt lite mat och sen så spela vi singstar gick ganska bra, som vanligt. haha. Sen så tjata Peter på att han ville spela rally så det blev det och alla testa det lite. När min familj hade åkt hem så gick alla och la sig.

Och idag då. Då så väcktes vi 7:30 av Ida. För vi skulle sjunga för Malin (Amandas mamma). Utav oss alla så fick hon en teckenspråks lexikon. As tung bok med massa olika tecken. Idag kommer Amandas släckt med för Amanda och Malin har har "kalas" tsm.

6 januari

Jahopp nu har jag inte skrivit på ett tag men men så äre när man vill göra annat som inte har med datorn att göra.

Igår så fyllde Amanda år. Så klockan 6 så kom vi in till henne. Både Peter och jag skulle åka tidigt. Jag skulle praktisera idag. Fast ja den praktiken blev inte så lång för vi gjorde inget. Det var ju som en lördag så jag bara gick omkring. Så när jag kom hem så gjorde Amanda tårta. Den var god förutom grädden;D hahaha. Amanda fick en skiva ifrån mig Kristina från duvemåla. Hon hade önskats sig den. Hennes parfym ville inte komma till mig. Så hon får den senare men den vet hon om. Hon fick ett Singstar som hon själv hade köpt sen en parfym ifrån egypten av hennes syster. Hon ska ha kalas sen på lördag det blir väll lite mer då.

Jaa hela veckan är det praktik förutom idag för då är det söndag och då gäller inte försäkringen och det är lite tråkigt. Fast idag skulle dom inte göra något specielt dom ska bara ligga i soffan och inte göra ett skit. För idag är det ju en dag som man inte ska jobba på. Men brandmän behövs så de behöver inte göra sina små sysslor som de brukar göra.

På fredag ska visst mina föräldrar komma hit till Amanda. Fira Malin och Amanda lite.

I september blire att åka någonstans. Jag vet inte riktigt än för att mamma och pappa har inte bestämt sig dom ändrar sig hela tiden. Först Turkiet sen Cypern. Så det lär ju ändras lite framåt i tiden. Men jag har bestämt mig för en sak som har jag velat göra asa länge. Det är att jag ska dyka och jag ska dyka ner till ett fartyg som har sjunkigt.

Jag satt och spelade fifa och då kommer Sune och ville vara med:)

Jag fick ett pussel av mamma och pappa. Detta är en snygg bild på hur man ska pussla.

Pusshej leverpastej<3

1 januari

Idag har jag och Amanda inte gjort ett skit. La mig på soffan igår bara för att jag inte ville väcka Amanda för hon mådde så dåligt. Men vid 6 så hade Amanda vaknat till liv och gått ut i vardagsrummet och kollat på mig. Men jag reagera inte på att Amanda var uppe förens hons hostade i köket. Då gick vi in och la oss i sängen och somnade och vaknade inte förens halv 11. Sedan efter det har vi inte gjort ett dugg jag har läst lite i körskoleboken sen så har vi kollar på film.

Mamma mår rätt så där. Hon mår bra när hon får äta medecin. Men igår kunde hon inte vara med för att hon basta det tog musten ur henne. Men men hon får ta det lugnt på jobbet nu.




Pusshej leverpastej<3

Nyår!

Det blev lite som planerat. Men men vi var först och bada. Vi var i stort sätt ensama med hela badhuset men det vara bara två familjer var av en var en till som jobbade på badhuset. Mamma var där med hon mådde väll så där. Men sen så skjutsa hon hos till Amanda. Väl där fick Amanda ont i huvet sen vidare till ont i magen vidare till att få magsjuka. Så min nyårs afton har varit att serva Amanda. Men det har inte gjort någonting för det gör jag med glädje. Tycker väldigt synd om dig:/ Annars så är man full och glad nu och pratar med Amandas föräldrar och hennes faster;D haha

RSS 2.0